Ημερίδα από το έργο Μάθηση 2.0

Την Τετάρτη 29/06/2011 και ώρες 09:30 – 17:30, στο Συνεδριακό Κέντρο «Δαΐς» θα πραγματοποιηθεί ημερίδα από το έργο “Μάθηση 2.0 – Ενημέρωση για την αξιοποίηση Διαδικτυακών Εργαλείων και Κοινοτήτων στον τομέα της Εκπαίδευσης και της Δια Βίου Μάθησης”.

Θα θέλαμε με χαρά να σας προσκαλέσουμε στην ημερίδα που διοργανώνεται από το έργο “Μάθηση 2.0 – Ενημέρωση για την αξιοποίηση Διαδικτυακών Εργαλείων και Κοινοτήτων στον τομέα της Εκπαίδευσης και της Δια Βίου Μάθησης” την Τετάρτη 29/6 και ώρες 9:30 –17:30 στην Αθήνα, στοΣυνεδριακό Κέντρο «Δαΐς» ( http://cultural.daiscenter.gr ).

Επιστημονικά υπεύθυνος του έργου Μάθηση 2.0 είναι ο Καθηγητής Μιχάλης Μεϊμάρης, Διευθυντής του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας, και συντονιστής ο Δρ. Δημήτρης Γκούσκος, Λέκτορας του Tμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το έργο Μάθηση 2.0 υλοποιείται από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας (ΕΠΙΕΕ) του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, με χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς – Ινστιτούτου Νεολαίας μέσω του Προγράμματος Νέα Γενιά σε Δράση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και φιλοδοξεί να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο η δικτύωση νέων και ενηλίκων, εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, μπορεί να ενισχύει την εκπαίδευση και τη διά βίου μάθηση.

Συνημμένο μπορείτε να βρείτε και το αναλυτικό πρόγραμμα εργασιών της εκδήλωσης.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας μέσω email στη Γραμματεία της εκδήλωσης, στα στοιχεία παρακάτω.

Πέρσα Ιακωβίδου,

τηλ 210 3689413,

email: piakov@media.uoa.gr

Πρόγραμμα Εκδήλωσης Μάθηση 2.0

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s